Skoda Octavia

Op zoek naar een nieuwe gezinsauto en heb je een voorliefde voor strak design? Dan is de Skoda Octavia misschien wel jouw auto! De nieuwe Octavia heeft een stoer karakter, maar is ook met aandacht voor detail afgewerkt; deze auto brengt het beste van twee werelden samen. Je hebt keuze uit de uitvoeringen Ambition Business, Style Business, Clever Edition of Sport Business. We hebben voor jou de pluspunten van de Skoda Octavia op een rij gezet.

Pluspunten van de Skoda Octavia

De nieuwe Octavia is wederom de grootste in zijn klasse, wat hem met een maximale laadruimte van 1580 liter en veel beenruimte ook geschikt maakt als gezinsauto. Met deze auto wordt het maken van roadtrips met de kinderen nog leuker én comfortabeler.

Een aantal uitvoeringen zijn verkrijgbaar met DSG als gratis optie. Dit type versnellingsbak maakt het mogelijk om sneller van versnelling te wisselen dan met een traditionele versnellingsbak. U hoeft bovendien geen koppelingspedaal meer te bedienen wat het gebruiksgemak van de auto vergroot en u verzekert van een vrijwel ononderbroken wisseling van versnelling.

De Skoda Octavia is uitgerust met het programma Infotainment Online. De naam zegt het al: door middel van deze software is jouw auto altijd connected met de buitenwereld. Je bent als eerst op de hoogte van veranderingen in de verkeersituatie, het weer en het nieuws.

Zakelijk leasen

Naast de aanschaf van een Skoda Octavia heeft u de optie om dit model zakelijk of privé te leasen. Wanneer u van plan bent de auto enkel zakelijk te gebruiken, kunt u kiezen voor het zakelijke leasen. In feite huurt u de auto, waardoor hij niet wordt meegenomen in de berekening van de solvabiliteit, liquiditeit en het werkkapitaal van jouw onderneming. Wel profiteer je van voordelen als inbegrepen reparatie- en onderhoudsservice, verzekering en afschrijving.

Private leasen

Met Skoda Private Lease kun je rekenen op zekerheid en ultiem gebruiksgemak. U weet dankzij een vast maandbedrag altijd waar u aan toe bent en u hoeft niets zelf te regelen: onderhoud, reparaties, pechhulp en een allrisk verzekering zijn inbegrepen. Let op dat de dealer waar u leaset in het bezit is van het Private Lease Keurmerk.