Blijven leren

Ik heb sinds kort mijn opleiding afgerond. Nu zit ik thuis te kijken hoe ik nu verder ga. Natuurlijk werk ik wel bij een bedrijf maar ik wil weer wat nieuws eigenlijk. Ik vond het leren altijd zo leuk dus misschien moet ik maar kijken of ik wat nieuws kan leren. Misschien zoals een nieuwe taal. Dat lijkt me altijd al leuk.

Spontaan idee

Na eventjes te kijken op internet naar leuke nieuwe dingen om te leren kwam ik op een totaal onverwacht idee. Ik zag namelijk het volgende staan; opleiding rijinstructeur. Het is inderdaad heel wat anders maar wel leuk om te doen en als potentiële carrière. Ook heb je dan 99% baangarantie.

Jongepier

Voor deze rijinstructeursopleiding kwam ik terecht bij Jongepier. Jongepier bestaat al sinds 1981 en heeft een hoge kwaliteit opleidingen. De hoge kwaliteit opleidingen zijn af te leiden uit het hoge slagingspercentage. De missie van Jongepier is dat iedereen zich vrij moeten kunnen bewegen in het verkeer op een veilige manier.  Dat is dan ook de reden om het beste opleidingsinstituut te willen zijn. Dit doen ze door hun rijinstructeurs zo hoog mogelijk op te leiden. Om natuurlijk bij te blijven met de tijd is Jongepier ook erg innovatief. Ze hebben bijzonder lesmethodes zoals live webinars. Ook is het lesmateriaal altijd up to date volgens alle regelgevingen.

Aanmeldingsprocedure

Op de site kon je je heel makkelijk aan melden voor zo een opleiding. Ook waren er spoedopleidingen beschikbaar maar dat vond ik niet nodig. Ook zag ik een nieuwspagina op de website. Hier stond interessante informatie over bijvoorbeeld de banenmarkt. Ook kon ik naar de informatieavond gaan om wat meer info te krijgen over het worden van een rijinstructeur. Zo waren er genoeg opties, ook zijn er genoeg locaties om deze opleiding te volgen en natuurlijk met verschillende prijzen.

Kan niet wachten!

Ik vond het een goed idee om me hiervoor in te schrijven. Dus ik ging opzoek naar de beste deal en ging me inschrijven. Ik kreeg gelijk een start datum. Op die dag zou ik dan beginnen met mijn opleiding als rijinstructeur. Ik keek er erg naar uit om weer wat nieuws te leren en nieuwe mensen te leren kennen. Ook vind ik zelf autorijden erg leuk dus kwam dit alleen maar als een pluspunt. Daarnaast kan ik later personen leren autorijden op een veilige manier. Dan help je de maatschappij ook een beetje vind je niet? Nu maar een nachtje slapen dan gaan de dagen sneller voorbij.