Private lease, samen nog beter!

Private lease is de ideale oplossing voor de bestuurder die niet te veel wil betalen voor een nieuwe of bijna nieuwe auto. Want met private lease betaal je een vast bedrag per maand en hier zit verder bijna alles bij inbegrepen. Alleen de brandstofkosten die blijf je zelf betalen. Er zijn zelfs manieren op geld te verdienen aan jouw private lease auto. En wist je dat je een flinke korting kunt krijgen wanneer je met meerdere mensen meerdere auto’s gaat leasen?

Private lease, wat is er bij inbegrepen?

Wanneer je een private lease contract afsluit zijn de volgende onderdelen inclusief: wegenbelasting, WA- & Casco autoverzekering, schadeverzekering inzittenden, onderhoud en reparatie, zomer- of all season banden, schadeherstel,
pechhulp binnen Nederland en Europa, vervangend vervoer na 24 uur, de afschrijving en natuurlijk de BTW. Jij hoeft echt alleen nog te tanken en natuurlijk te zorgen dat je je auto netjes houdt. Dat moet niet al te veel moeite kosten, toch?

Hoe kan ik geld verdienen met private lease?

Kijk, private lease is misschien niet duur, maar het kost nog steeds geld. Het zou natuurlijk fantastisch zijn om hier wat van terug te verdienen. Dit is veel gemakkelijker dan je denkt. Bovenstaande leasemaatschappij heeft namelijk met diverse verhuurders contracten afgesloten. Hierdoor kun jij, zonder al te veel moeite, jouw leaseauto verhuren op de momenten dat jij ‘m niet gebruikt. Ideaal natuurlijk. Je kunt dan denken aan een korte huur, maar ook kun je je auto verhuren tijdens jouw vakantie. Je weet dan zeker dat je je auto weer netjes terug krijgt en je bepaalt zelf aan wie je ‘m verhuurt.

Collectiviteitskorting met private lease

Ook met private lease kun je een collectiviteitskorting krijgen wanneer je met meerdere mensen meerdere auto’s gaat leasen. Het is daarom altijd verstandig om op verjaardagen en andere feestjes eens een balletje op te gooien. Misschien zijn je buurman en zijn zwager ook wel op zoek naar private lease. Ook op je werk kun je er eens over beginnen. Het is natuurlijk in ieders voordeel als er minder betaald hoeft te worden. Zeker als je ook nog eens bedenkt dat je dus behalve tanken en poetsen ├ęcht geen kosten hebt aan je lease auto. Voor je hier volledig in duikt is het wel verstandig om even contact op te nemen met de klantenservice. Zij weten van de hoed en de rand en kunnen je precies de voorwaarden voor de collectiviteitskorting uitleggen.